Igraonica Go play, Zvezdara, Beograd

Definicija dobre zabave

GO PLAY


 

Originalno koncipirana i dizajnirana igraonica na površini od 500m2 luksuznog i klimatizovanog prostora u skladu sa svetskim standardima u kojoj možete, uz zagarantovanu zabavu i kvalitetnu animaciju, proslaviti rođendan dece od 1 do 12 godina.

Sve je podređeno deci i osnovna su inspiracija svih sadržaja. Otuda autentičan kutak sa akcentom na momente iz prirode, jedinstvena pozorišna scena koja obećava nezaboravne doživljaje vaših mališana, čarobno drvo za preslušavanje omiljenih pesmica, kao i podijum za muzičke nastupe i igru. Prostrana zelena površina idealna je za „igrice iz parkića“, a nasuprot tome, u zavisnosti od želje i raspoloženja vašeg deteta, na raspolaganju su i poslednji primeri inovacija svetske industrije zabave: air hockey, street basket i stoni fudbal.

Baby Go Play Corner

  • Pažjivo kreiran, upotpuniće kompletnu brigu i animaciju najmlađih posetioca.

Go Play Football

  • Buduće fudbalere čeka stadion iz snova. Rekviziti za vežbanje šuta će upotpuniti atmosferu.

Go Play PC

  • Za ljubitelje virtuelnog sveta obezbedili smo atraktivan PC Room. Zabavite se uz najaktuelnije igre današnjice.

Go Play Mini City

  • U cilju kvalitetnije animacije mlađih uzrasta, izgradili smo i naš mali gradić sa svim elementima i sadržajima u kojima će naši mali “stanovnici” uživati

Go Play Jungle Jump

  • Dominantna i prostrana džungla sa trambolinom u skladu sa najvišim standardima za bezbednost sasvim sigurno obećava sjajnu zabavu. izgubite se i na kreativan način potražite izlaz.

 

Podstaknuti idejom da rođendan vašeg deteta učinimo nezaboravnim, obogatili smo paletu pratećih usluga: facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, pozorišne predstave, sportska takmičenja i sve u zavisnosti od želje dece i roditelja.

Jedan od benefita naše usluge je komforan i vizuelno pregledan prostor iz više nivoa namenjen odraslima, kao i poseban deo predviđen za pušače.