Igraonica Go play, Zvezdara, Beograd

Definicija dobre zabave

GO PLAY – originalno koncipirana i dizajnirana igraonica na površini od 500m2 luksuznog i klimatizovanog prostora u skladu sa svetskim standardima, u kojoj pored svakodnevne zabave, kvalitetne animacije i edukacije vaše dece nudimo mogućnost proslave rođendana, kao i poludnevni boravak dece uzrasta 6-12 godina.
Sve je podređeno deci i osnovna su inspiracija svih sadržaja. Otuda autentičan kutak sa akcentom na momente iz prirode, jedinstvena pozorišna scena koja obećava nezaboravne doživljaje vaših mališana, čarobno drvo za preslušavanje omiljenih pesmica, kao i podijum za muzičke nastupe i igru. Prostrana zelena površina idealna je za „igrice iz parkića“, a nasuprot tome, u zavisnosti od želje i raspoloženja vašeg deteta, na raspolaganju su i poslednji primeri inovacija svetske industrije zabave-street basket, hokej, stoni fudbal.

Pažljivo kreiran Baby corner obezbediće kompletnu brigu i animaciju naših najmlađih posetioca.
Buduće fudbalere očekuje stadion iz snova! Rekviziti za vežbanje šuta upotpuniće atmosferu.
Za ljubitelje virtuelnog sveta obezbedili smo atraktivan PC room, a u cilju kvalitetnije animacije mlađih uzrasta, izgradili smo i Mini city sa svim elementima i sadržajima u kojima ce uživati.
Dominantna i prostrana džungla sa trampolinom u skladu sa najvišim standardima za bezbednost, sasvim sigurno obećava sjajnu zabavu!
Razvili smo i mnoštvo kreativnih radionica sa željom da podstaknemo kognitivni, jezički, socijalni, emocionalni i fizički razvoj dece. Upis u toku.

Podstaknuti idejom da rođendan vašeg deteta učinimo nezaboravnim, obogatili smo paletu pratećih usluga: facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, maskenbal, klovnovi, pozorišne predstave, sportska takmičenja sa nagradama za najbolje i sve u zavisnosti od želje dece i roditelja.

Jedan od benefita naše usluge je komforan i vizuelno pregledan prostor iz više nivoa namenjen odraslima, kao i luksuzna bašta zatvorenog tipa i deo predvidjen za pušače.